Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ETL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ETL. Als je het bestand wilt openen ETL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ETL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Trace Log Format Microsoft

Wat is een bestand ETL?

Een ETL-bestand is een logbestand dat is gemaakt door Microsoft Tracelog, een programma dat logboeken maakt met behulp van de gebeurtenissen uit de kernel in Microsoft-besturingssystemen. Het bevat sporenberichten die tijdens tracesessies zijn gegenereerd, zoals schijftoegang of paginafouten. ETL-bestanden worden gebruikt om hoogfrequente gebeurtenissen aan te melden tijdens het volgen van de prestaties van een besturingssysteem.

Trace logboeken worden gegenereerd door trace providers in tracesessie buffers en worden opgeslagen door het besturingssysteem. Ze worden dan op een logboek geschreven en opgeslagen in een gecomprimeerd binair formaat om de bezette ruimte te verminderen.

Rapporten kunnen worden gegenereerd uit ETL-bestanden met behulp van het commando-hulpprogramma Tracerpt. ETL-bestandsuitvoer kan worden geconfigureerd met verschillende opties, zoals een maximaal toelaatbare bestandsgrootte, zodat de logboeken geen computer op de schijfruimte laten lopen.

Hoe een bestand openen ETL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ETL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ETL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ETL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ETL openen

Andere problemen met een bestand ETL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ETL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ETL:

  • het gekozen bestand ETL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ETL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ETL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand