Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ETT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ETT. Als je het bestand wilt openen ETT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ETT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kingsoft Spreadsheet Format Kingsoft

Wat is een bestand ETT?

Een ETT-bestand is een spreadsheet sjabloon gemaakt door Kingsoft Spreadsheets, een spreadsheet programma dat is opgenomen in de WPS Office Suite. Het slaat een sjabloon op die kan worden gebruikt als startpunt voor het maken van nieuwe Kingsoft-spreadsheets (.ET-bestanden). ETT-bestanden worden vaak gebruikt voor het maken van financiële budgetten en het organiseren van gegevens.

ETT-bestanden lijken op ET-bestanden, opslaan van rijen en kolommen van gegevens, grafieken en grafieken, maar worden voornamelijk gebruikt voor het dupliceren van spreadsheets met soortgelijke layouts en informatie. Het Spreadsheets programma wordt gebundeld met verschillende ETT-sjablonen en kunt u veel meer direct via de applicatie downloaden. ETT-sjablonen kunnen ook worden omgezet naar andere spreadsheetbestanden, zoals .XLT, .XLTX, .XLS en .XLSX-bestanden.

De WPS Office Suite is vergelijkbaar met de Microsoft Office Suite, maar is gratis beschikbaar. WPS Office biedt drie programma's aan:

Schrijver - Word processor vergelijkbaar met Microsoft Word. Spreadsheets - Spreadsheet programma vergelijkbaar met Microsoft Excel. Presentatie - Presentatieprogramma vergelijkbaar met PowerPoint.

Spreadsheets stelt u in staat om allerlei diagrammen, vormen, vergelijkingen, symbolen en tabellen in uw spreadsheet in te voegen. De applicatie stelt u ook in staat om een ​​verscheidenheid aan financiële, logische, datum en tijd, zoek- en referentie-, wiskunde- en trig- en tekstfuncties in te voegen.

Hoe een bestand openen ETT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ETT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ETT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ETT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ETT openen

Andere problemen met een bestand ETT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ETT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ETT:

  • het gekozen bestand ETT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ETT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ETT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand