Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EUM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EUM. Als je het bestand wilt openen EUM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EUM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
WaveRider Enterprise User Monitor Configuration Format N/A

Wat is een bestand EUM?

Opslaan instellingen voor een Enterprise User Monitor (EUM). Kan IP-adressen, radiofrequenties en andere informatie bevatten voor het controleren van diverse apparaten. Kan worden opgeslagen binnen het WaveRider EUM Configuration Utility en later geladen.

Hoe een bestand openen EUM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EUM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EUM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EUM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EUM openen

Andere problemen met een bestand EUM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EUM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EUM:

  • het gekozen bestand EUM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EUM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EUM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand