Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EVENT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EVENT. Als je het bestand wilt openen EVENT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EVENT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Corel Catalog Format Corel

Wat is een bestand EVENT?

Verborgen bestand dat is gecreëerd door sommige Corel-applicaties, waaronder Video Studio en PaintShop Photo Express. Gecreëerd in elke map die door de applicatie is gecatalogiseerd en bevat informatie die vastlegt of de inhoud van de map mettertijd is gewijzigd (eG, als foto's zijn toegevoegd of verwijderd).

U kunt EVENT-bestanden verwijderen, maar de Corel-software zal ze opnieuw maken als de map de volgende keer is gecatalogiseerd.

Bestandsnamen voor EVENT-bestanden gebruiken de naam van de map die ze bevat. Bijvoorbeeld, een map genaamd "foto's" zou een verborgen gebeurtenis bestand hebben genaamd images.Event.

Hoe een bestand openen EVENT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EVENT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EVENT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EVENT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EVENT openen

Andere problemen met een bestand EVENT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EVENT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EVENT:

  • het gekozen bestand EVENT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EVENT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EVENT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand