Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EVO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EVO. Als je het bestand wilt openen EVO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EVO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HD DVD Video Format N/A

Wat is een bestand EVO?

High Definition videobestand van een HD DVD-schijf. Behandelt de belangrijkste audio- / videodata van de film. Net als een .VOB-bestand op een standaard DVD. Kan worden afgespeeld door diverse PC video afspeelprogramma's.

Het HD DVD-formaat wordt niet vaak gebruikt, aangezien Blu-ray de standaardformaat is die voor high definition video wordt gebruikt.

Hoe een bestand openen EVO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EVO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EVO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EVO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EVO openen

Andere problemen met een bestand EVO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EVO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EVO:

  • het gekozen bestand EVO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EVO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EVO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand