Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EVR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EVR. Als je het bestand wilt openen EVR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EVR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Enhanced Variable Rate Audio Format Qualcomm

Wat is een bestand EVR?

Geluidsbestand gecomprimeerd met behulp van de Enhanced Variable Rate Codec (EVRC). Ontworpen vooral voor het comprimeren van spraak met een lage bitrate, met behoud van hoge vertrouwelijkheid.

De EVR codec kan worden toegepast op meerdere typen audiobestanden, inclusief het 3GPP2 (.3G2) containerformaat. Het wordt gebruikt door sommige Qualcomm hardware apparaten en kan worden afgespeeld met RealPlayer software.

Hoe een bestand openen EVR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EVR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EVR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EVR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EVR openen

Andere problemen met een bestand EVR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EVR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EVR:

  • het gekozen bestand EVR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EVR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EVR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand