Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EVT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EVT. Als je het bestand wilt openen EVT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EVT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows 2000 And XP Event Log Format Microsoft

Wat is een bestand EVT?

Bestand gemaakt door Windows Event Viewer, een programma dat systeemgebeurtenissen logt. Bevat een serie logbestanden met een ID en een aantal invoegsnoeren. Opgeborgen in een eigen binair formaat. Gebruikt om systeemprestaties te beoordelen, analyseren en debuggen.

Om EVT-bestanden te kunnen bekijken, moet een computer de .DLL-bestanden hebben van het programma dat de loggebeurtenissen heeft gegenereerd. Als de DLL's niet worden geïnstalleerd, wordt de volgende fout weergegeven: "De beschrijving voor gebeurtenis-id (xxx) in Source (service) kan niet gevonden worden." Hoewel niet aanbevolen, kunnen EVT-bestanden ook zonder de DLL-bestanden worden bekeken door het Windows-register zorgvuldig te bewerken.

EVT-bestanden kunnen worden opgeslagen in .CAB-bestanden als ze worden opgeslagen met behulp van het Windows Reporting (Winrep) -gereedschap.

Windows 7 maakt nu gebruik van .EVTX-bestanden in plaats van de EVT-extensie. De Windows Event Viewer kan beide bestandstypes openen.

Hoe een bestand openen EVT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EVT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EVT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EVT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EVT openen

Andere problemen met een bestand EVT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EVT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EVT:

  • het gekozen bestand EVT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EVT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EVT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand