Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EVTX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EVTX. Als je het bestand wilt openen EVTX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EVTX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Vista, Windows 7, Windows 8 Event Log Format Microsoft

Wat is een bestand EVTX?

Logbestand gemaakt door de Windows 7 Event Viewer. Bevat een lijst met gebeurtenissen die door Windows zijn opgenomen. Opgeslagen in een eigen binair formaat dat alleen in het programma Event Viewer kan worden bekeken.

Windows genereert evenementenlogboeken voor vijf verschillende categorieën, waaronder Applicatie, Beveiliging, Setup, Systeem en Doorstuurde gebeurtenissen. Om een ​​van deze logboeken te bekijken, open eerst de gebeurtenisweergave-applicatie (in Control PanelAdministrative Tools). Selecteer vervolgens de categorie in de map 'Windows Logs' aan de linkerkant van het venster Event Viewer. Kies tenslotte Action & rarr. Alle gebeurtenissen opslaan als ... Om de gegevens op te slaan in een logbestand.

Vorige versies van Windows opgeslagen Event Viewer logbestanden als .EVT-bestanden. In Windows 7 worden EVT-bestanden "Legacy Event Files" genoemd.

Hoe een bestand openen EVTX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EVTX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EVTX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EVTX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EVTX openen

Andere problemen met een bestand EVTX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EVTX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EVTX:

  • het gekozen bestand EVTX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EVTX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EVTX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand