Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EVY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EVY. Als je het bestand wilt openen EVY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EVY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Corel Envoy Document Format Corel

Wat is een bestand EVY?

Document gemaakt door Corel Envoy, een ouder woordverwerkingsprogramma. Wordt gebruikt als een vroegtijdig concurrerend formaat op het Portable Document Format (.PDF-bestanden) en vergelijkbaar met een PDF-bestand. Wordt zelden gebruikt omdat de ondersteuning voor het Envoy-formaat is gestaakt.

Hoe een bestand openen EVY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EVY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EVY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EVY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EVY openen

Andere problemen met een bestand EVY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EVY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EVY:

  • het gekozen bestand EVY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EVY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EVY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand