Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EWD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EWD. Als je het bestand wilt openen EWD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EWD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
EasyWOOD Format DDX

Wat is een bestand EWD?

CAD bestand gemaakt door EasyWOOD, een CAD / CAM oplossing voor hout en andere vergelijkbare materialen. Spaart een 3D-ontwerp voor een deel, zoals een paneel of meubilair. Kan vrijwel in de software worden gemalen voordat u het ontwerp naar de fabricage stuurt.

Hoe een bestand openen EWD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EWD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EWD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EWD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EWD openen

Andere problemen met een bestand EWD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EWD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EWD:

  • het gekozen bestand EWD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EWD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EWD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand