Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EWS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EWS. Als je het bestand wilt openen EWS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EWS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
EasyWorship Schedule Format Softouch Development

Wat is een bestand EWS?

Bestand aangemaakt door EasyWorship, een applicatie die wordt gebruikt voor het maken van kerk aanbiddingsschema's. Bevat de bestelling van de service, evenals PowerPoint (.PPT of .PPTX) bestanden, voorbeeld audiobestanden en songteksten. Gebruikt door aanbiddingsleiders en predikanten bij het voorbereiden van diensten.

EWS-bestanden maken het mogelijk om multimediadata te combineren met het schema in een enkel bestand, waardoor het gemakkelijk is om de service-informatie samen te consolideren.

Hoe een bestand openen EWS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EWS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EWS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EWS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EWS openen

Andere problemen met een bestand EWS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EWS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EWS:

  • het gekozen bestand EWS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EWS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EWS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand