Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EX_ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EX_. Als je het bestand wilt openen EX_, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EX_

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Compressed EXE Format Microsoft

Wat is een bestand EX_?

Windows-uitvoerbaar bestand (.EXE) gecomprimeerd met een of andere vorm van compressie en hernoemd van ".Exe" naar ".Ex_." vaak gevonden op software-installatie-cd's, waar de installateur het bestand eerst moet hernoemen en het decomprimeren voor de uitvoering. Nuttig om de grootte van een EXE-bestand te verlagen bij het verpakken van installateurs op externe media of in downloadbare archieven.

EX_ bestanden worden gewoonlijk gemaakt met behulp van Makecab, een bestandskompressieprogramma dat bij Windows wordt geleverd. Hier is een voorbeeldsyntax voor het maken van het bestandsprogramma.Ex_ van het bestandsprogramma.Exe:

makecab programma.Exe

EX_ bestand gemaakt met Makecab kan worden gedecomprimeerd terug naar hun oorspronkelijke vorm met behulp van het expand.Exe programma opgenomen met Windows. Het gebruikt de volgende syntaxis:

uitbreid programma.Ex_ programma.Exe

Hoe een bestand openen EX_?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EX_ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EX_ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EX_ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EX_ openen

Andere problemen met een bestand EX_

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EX_ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EX_:

  • het gekozen bestand EX_ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EX_ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EX_ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand