Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EXD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EXD. Als je het bestand wilt openen EXD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EXD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Control Information Cache Format Microsoft

Wat is een bestand EXD?

Opgeslagen informatie over een controle die in een Microsoft Office-document is geplaatst, wordt opgeslagen. Hiermee kunt u extra controles op minder tijd toevoegen. In Microsoft Office 2000 worden de EXD-bestanden opgeslagen in de volgende mappen: Excel8.0 Ppt9.0 Word8.0 Vbe EXD-bestanden worden gemaakt wanneer een gebruiker een ActiveX-besturingselement instelt in een document met behulp van de Control Toolbox in een Microsoft Office-programma. Ze worden ook gecreëerd wanneer elk type controle wordt ingevoegd in een aangepaste UserForm in de Microsoft Visual Basic Editor.

Hoe een bestand openen EXD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EXD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EXD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EXD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EXD openen

Andere problemen met een bestand EXD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EXD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EXD:

  • het gekozen bestand EXD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EXD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EXD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand