Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EXE4J Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EXE4J. Als je het bestand wilt openen EXE4J, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EXE4J

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Exe4j Configuration Format Ej-technologies

Wat is een bestand EXE4J?

Bestand gemaakt door Exe4j, een programma dat wordt gebruikt om Windows .EXE-bestanden te maken met .JAR-bestanden. Bevat applicatie configuratie instellingen, zoals het splash scherm, compile opties, Java aanroepopties en uitvoerbare informatie. Hiermee worden Java-applicaties gegenereerd in Windows-uitvoerbare bestanden.

Exe4j-toepassingen kunnen worden gemaakt met behulp van de exe4j-wizard of het commando-programma exe4jc.Exe, die in de bin directory van de Exe4j-installatie wordt gevonden.

EXE-bestanden die door Exe4j zijn gemaakt, vereisen dat een Java Runtime Environment-installatie correct wordt uitgevoerd.

Hoe een bestand openen EXE4J?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EXE4J niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EXE4J lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EXE4J associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EXE4J openen

Andere problemen met een bestand EXE4J

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EXE4J bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EXE4J:

  • het gekozen bestand EXE4J is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EXE4J met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EXE4J bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand