Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EXIF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EXIF. Als je het bestand wilt openen EXIF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EXIF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Exchangeable Image Format N/A

Wat is een bestand EXIF?

Informatiebestand dat metagegevens bevat over een afbeelding die is gevangen met een digitale camera. Kan informatie bevatten zoals het cameramodel, sluitertijd, diafragma, belichting, ISO, brandpuntsafstand, flits aan / uit en andere informatie.

EXIF-gegevens worden meestal in hetzelfde bestand opgenomen als de beeldgegevens en kunnen vaak in beeldbewerkingsprogramma's worden bekeken door 'Info' te selecteren bij het bekijken van de foto. Daarom gebruiken de meeste JPEG-beelden die EXIF-gegevens bevatten, de standaard .JPG-extensie. EXIF-gegevens kunnen echter ook worden opgeslagen in een apart bestand met een extensie ".Exif".

Hoe een bestand openen EXIF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EXIF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EXIF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EXIF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EXIF openen

Andere problemen met een bestand EXIF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EXIF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EXIF:

  • het gekozen bestand EXIF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EXIF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EXIF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand