Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EXL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EXL. Als je het bestand wilt openen EXL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EXL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Export Lister Format SysTools

Wat is een bestand EXL?

Bestand gebruikt door Export Notes, een programma dat wordt gebruikt om Lotus Notes-databases om te zetten in Microsoft Outlook-mailboxen. Bevat een lijst van .NSF Lotus Notes-bestanden die zijn gemaakt met behulp van het Export Lister-hulpprogramma, dat bij sommige versies van Export Notes is opgenomen. Wordt gebruikt voor het opslaan van een lijst met bestanden die u wilt converteren.

Hoe een bestand openen EXL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EXL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EXL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EXL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EXL openen

Andere problemen met een bestand EXL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EXL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EXL:

  • het gekozen bestand EXL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EXL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EXL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand