Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EXOPC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EXOPC. Als je het bestand wilt openen EXOPC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EXOPC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ExoPC Application Format ExoPC

Wat is een bestand EXOPC?

Applicatiebestand aangemaakt voor de ExoPC Slate, een Windows-gebaseerde netbook die door het web werd doorzocht en multimedia-inhoud afspeelt. Sla alle toepassingsbestanden op in een archief. Gebruikt voor verschillende soorten toepassingen, inclusief spelletjes en desktop widgets.

EXOPC-bestanden kunnen beelden, audio, video en andere gegevensbestanden bevatten. Ze bevatten een XML-configuratiebestand dat beschrijft hoe u de applicatiebestanden kunt beheren bij het uitvoeren van de applicatie.

EXOPC-bestanden zijn gebaseerd op het .MIO-formaat en vereisen dat het MioEngine-platform wordt uitgevoerd. Zij gebruiken ook de ExoPC UI Layer, die MioEngine uitbreidt met ExoPC-specifieke toepassingsfuncties. De bestanden kunnen worden getest met behulp van het gratis EXOfactory ontwikkelaar hulpmiddel.

ExoPC applicaties, ook wel "apps" genoemd, zijn verkrijgbaar via de ExoPC App Store. Ze moeten door ExoPC worden gecertificeerd voordat ze worden gepubliceerd. De naam van de ExoPC bedrijfsnaam werd EXO U genoemd. ExoPC Slate is niet meer ontwikkeld of beschikbaar voor aankoop.

Hoe een bestand openen EXOPC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EXOPC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EXOPC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EXOPC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EXOPC openen

Andere problemen met een bestand EXOPC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EXOPC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EXOPC:

  • het gekozen bestand EXOPC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EXOPC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EXOPC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand