Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EXR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EXR. Als je het bestand wilt openen EXR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EXR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenEXR Image Format Industrial Light & Magic

Wat is een bestand EXR?

Rasterbeeld opgeslagen in het OpenEXR-formaat, een high-dynamic (HDR) beeldbestandformaat dat is ontwikkeld door Industrial Light & Magic. Ondersteunt multilayerafbeeldingen, lossy en lossless compressie, en 16-bits en 32-bits pixels. Wordt gebruikt voor het opslaan van diepe rasterafbeeldingen voor hoogwaardige afbeeldingen. Gebruikt door raster grafische bewerkingsprogramma's en afbeeldingsapplicaties.

Hoe een bestand openen EXR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EXR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EXR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EXR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EXR openen

Andere problemen met een bestand EXR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EXR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EXR:

  • het gekozen bestand EXR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EXR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EXR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand