Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EXW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EXW. Als je het bestand wilt openen EXW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EXW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Euphoria Windows Source Code Format Rapid Deployment Software

Wat is een bestand EXW?

Broncode bestand geschreven in de Euphoria programmeertaal. Bevat code die kan worden uitgevoerd op Windows, MS-DOS, Linux en FreeBSD platforms met behulp van de Euphoria tolk, die bij de Euphoria applicatie installatie is opgenomen.

Euphoria broncode bestanden gebruiken ook de .EX extensie. Per conventie wordt het "w" teken in ".Exw" gebruikt om Euphoria broncode bestanden die zijn ontwikkeld in de Windows-omgeving, te specificeren, omdat het Windows-programma dat de code uitvoert is genoemd exw.Exe. Het MS-DOS programma heet ex.Exe.

Hoe een bestand openen EXW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EXW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EXW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EXW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EXW openen

Andere problemen met een bestand EXW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EXW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EXW:

  • het gekozen bestand EXW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EXW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EXW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand