Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EYE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EYE. Als je het bestand wilt openen EYE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EYE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Eyemail ETI Camcorder Pro Video Format ETI

Wat is een bestand EYE?

Videoformaat gebaseerd op het Eyeris-coderingsalgoritme dat is ontwikkeld door Eyemail Technology Inc. (ETI). Wordt gebruikt om opnamen vast te leggen die zijn vastgelegd met de Camcorder Pro van ETI. Gerelateerd aan het .EAR-geluidsformaat, maar kan zowel audio als video bevatten.

EYE-videobestanden kunnen worden omgezet naar het meer compatibele .AVI-formaat met behulp van het EyeCon-programma van ETI.

Hoe een bestand openen EYE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EYE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EYE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EYE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EYE openen

Andere problemen met een bestand EYE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EYE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EYE:

  • het gekozen bestand EYE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EYE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EYE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand