Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EZP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EZP. Als je het bestand wilt openen EZP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EZP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoCAD Ecscad Project Backup Format Autodesk

Wat is een bestand EZP?

CAD project gemaakt door AutoCAD Ecscad, een programma dat gebruikt wordt voor het ontwerpen van elektrische circuits. Beveiligt een back-up van een CAD-project in een gecomprimeerd .ZIP-formaat. Kan gebruikt worden voor het archiveren van projecten op back-upmedia, zoals cd's en back-up-stations.

AutoCAD Ecscad is gelokaliseerd in het Duits.

Hoe een bestand openen EZP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EZP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EZP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EZP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EZP openen

Andere problemen met een bestand EZP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EZP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EZP:

  • het gekozen bestand EZP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EZP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EZP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand