Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

F4A Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand F4A. Als je het bestand wilt openen F4A, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ F4A

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Flash MP4 Audio Stream Format Adobe Systems

Wat is een bestand F4A?

Audio bestand gemaakt door Adobe Flash, een applicatie die gebruikt wordt om rijke webinhoud te ontwikkelen. Bevat MPEG-4 geluidsgegevens beschermd met DRM-beveiliging. Afwijkt van een .F4P bestand, dat bescherming biedt voor zowel audio- als video-streams.

F4A-bestanden worden gebruikt voor het exporteren van proprietary audio data voor afspelen in Adobe's Flash Player.

Hoe een bestand openen F4A?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand F4A niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de F4A lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand F4A associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand F4A openen

Andere problemen met een bestand F4A

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand F4A bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken F4A:

  • het gekozen bestand F4A is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand F4A met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand F4A bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand