• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

F4F Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand F4F. Als je het bestand wilt openen F4F, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ F4F

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Flash Video Fragment Adobe Systems

Wat is een bestand F4F?

Gedeeltelijk .FLV-videobestand dat is gemaakt en gebruikt door Adobe Media Server, een software applicatie die wordt gebruikt voor streaming multimedia-inhoud. Bevat een fragment van een algehele Flash videobestand. Wordt gebruikt voor het scheiden van grotere videobestanden in kleinere segmenten die kunnen worden verzonden naar clientcomputers die video-inhoud streamen.

Het PHP-script AdobeHDS kan worden gebruikt om F4F-fragmenten in FLV-bestanden aan te sluiten.

Hoe een bestand openen F4F?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand F4F niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de F4F lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand F4F associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand F4F openen

Andere problemen met een bestand F4F

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand F4F bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken F4F:

  • het gekozen bestand F4F is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand F4F met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand F4F bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand