Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

F4P Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand F4P. Als je het bestand wilt openen F4P, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ F4P

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Flash Protected MP4 Format Adobe Systems

Wat is een bestand F4P?

Beschermd mediabestand gemaakt door Adobe Flash, een animatie- en multimediatoepassing. Bevat MPEG-4 videodata die beveiliging voor digitale rechtenbeheer (DRM) heeft. Gebruikt voor geëxporteerde eigen video's die kunnen worden afgespeeld in Adobe Flash Player.

Hoe een bestand openen F4P?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand F4P niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de F4P lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand F4P associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand F4P openen

Andere problemen met een bestand F4P

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand F4P bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken F4P:

  • het gekozen bestand F4P is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand F4P met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand F4P bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand