Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

F4V Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand F4V. Als je het bestand wilt openen F4V, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ F4V

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Flash Mp4 Format Adobe Systems

Wat is een bestand F4V?

Video-containerformaat gebruikt door Adobe Flash. Gebaseerd op het ISO MP4 formaat, dat is gebaseerd op het Apple QuickTime container formaat. Gegeven door ISO / IEC 14496-12 als een basismedia bestandsindeling. Ondersteund door Flash Player Update 3 (9,0,115,0) en hoger.

F4V-bestanden zijn vergelijkbaar met .FLV-bestanden, maar gebruik "dozen" om gegevens op te slaan. Voorbeelden van dozen die door het F4V-formaat worden ondersteund, zijn de ftyp-box (spelervereisten), de moov-doos (bestandshoofd), het mvhd-vakje (afspeelinformatie), de trakbox (media tracks), de uda box (freeform user data ), de meta-box (metadata) en een aantal andere.

Hoe een bestand openen F4V?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand F4V niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de F4V lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand F4V associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand F4V openen

Andere problemen met een bestand F4V

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand F4V bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken F4V:

  • het gekozen bestand F4V is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand F4V met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand F4V bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies F4V
F4V naar WMVF4V naar 3GPF4V naar AVCF4V naar AVIF4V naar M2AF4V naar M4VF4V naar MP4