Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

F90 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand F90. Als je het bestand wilt openen F90, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ F90

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Intel Fortran 90 Language Source Format N/A

Wat is een bestand F90?

Broncode bestand geschreven in de Fortran 90 (F90) taal, een programmeertaal geschikt voor numerieke en wetenschappelijke computing. Vaak bewerkt met tekstredacteurs die syntax highlighting verschaffen. Kan een programmamodule of een volledig programma zijn.

Fortran 90 is de opvolger van de Fortran 77 programmeertaal.

Hoe een bestand openen F90?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand F90 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de F90 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand F90 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand F90 openen

Andere problemen met een bestand F90

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand F90 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken F90:

  • het gekozen bestand F90 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand F90 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand F90 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand