Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FACE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FACE. Als je het bestand wilt openen FACE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FACE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
UNIX FaceSaver Bitmap Image Format N/A

Wat is een bestand FACE?

Usenix FaceServer-bitmapafbeelding gemaakt op Unix-gebaseerde besturingssystemen. Kan worden bekeken met XnView. Kan ook worden omgezet in een .SGI- of .RGB-bestand op het oudere Unix-gebaseerde IRIX-besturingssysteem met behulp van het utility fromface.

FACE-bestanden worden zelden meer gezien.

Hoe een bestand openen FACE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FACE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FACE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FACE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FACE openen

Andere problemen met een bestand FACE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FACE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FACE:

  • het gekozen bestand FACE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FACE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FACE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand