Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FACEFX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FACEFX. Als je het bestand wilt openen FACEFX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FACEFX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FaceFX Actor Format OC3 Entertainment

Wat is een bestand FACEFX?

3D-modelbestand aangemaakt met FaceFX, een programma dat wordt gebruikt voor het opbouwen van gezichtsanimaties van audio-data. Biedt 3D-coördinaten voor gezichtsbeentjes, geefgrafieknodes en links en animatiesleutels. Wordt gebruikt in videospelletjes om de gezichtsuitdrukkingen van virtuele karakters te animeren.

Wanneer u een acteurontwerp hebt voltooid, kunt u deze publiceren in een .FACEFX_INGAME-bestand, dat niet-essentiële informatie uit het FACEFX-bestand strekt. Dit zorgt ervoor dat de bestanden licht kunnen zijn, zodat FaceFX minder middelen gebruikt bij het uitvoeren van animaties in het spel.

De FaceFX-technologie wordt gebruikt voor bekende spellen, zoals:

Starcraft 2: Wings of Liberty Mass Effects 2 Assassin's Creed 2 Halo 3 Fallout 3 Gears of War 2 Unreal Tournament 3 Guitar Hero 2

Hoe een bestand openen FACEFX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FACEFX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FACEFX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FACEFX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FACEFX openen

Andere problemen met een bestand FACEFX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FACEFX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FACEFX:

  • het gekozen bestand FACEFX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FACEFX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FACEFX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand