Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FAR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FAR. Als je het bestand wilt openen FAR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FAR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Farandole Composer Music Module N/A

Wat is een bestand FAR?

Een FAR-bestand is een archief dat spelgegevens bevat die worden gebruikt door The Sims, een levensimulatie spel. Het slaat een verzameling objecten op die binnen het spel worden gebruikt. FAR-bestanden worden door de Sims genegeerd tijdens de gameplay en kunnen worden uitgepakt en bewerkt met diverse programma's van derden.

Voorbeelden van FAR-bestanden die worden gebruikt door The Sims zijn Animation.Far, Textures.Far en Objects.Far. De Sims gebruikt ook .IFF-bestanden om objectgegevens op te slaan.

Hoe een bestand openen FAR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FAR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FAR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FAR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FAR openen

Andere problemen met een bestand FAR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FAR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FAR:

  • het gekozen bestand FAR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FAR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FAR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand