Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FASTA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FASTA. Als je het bestand wilt openen FASTA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FASTA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FASTA Format DNA And Protein Sequence Alignment N/A

Wat is een bestand FASTA?

Wetenschappelijk gegevensformaat gebruikt voor het opslaan van nucleïnezuursequenties (zoals DNA sequenties) of eiwitsequenties. Kan meerdere sequenties bevatten en wordt daarom soms aangeduid als het FASTA-database formaat. Kan worden bekeken en geanalyseerd met behulp van DNA analyse software.

FASTA-bestanden starten vaak met een koptekst die reacties of andere informatie bevat. De rest van het bestand bevat sequentiedata. Elke volgorde begint met een ">" symbool gevolgd door de naam van de sequentie. De rest van de regel beschrijft de volgorde en de overige regels bevatten de sequentie zelf.

Hoe een bestand openen FASTA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FASTA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FASTA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FASTA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FASTA openen

Andere problemen met een bestand FASTA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FASTA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FASTA:

  • het gekozen bestand FASTA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FASTA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FASTA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand