Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FAT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FAT. Als je het bestand wilt openen FAT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FAT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Zinf Theme Format The Zinf Team

Wat is een bestand FAT?

Thema-bestand gebruikt door Zinf, een gratis audiospeler voor Unix en Windows. Bevat een verzameling afbeeldingen en instellingenbestanden die zijn opgeslagen in een zip-formaat. Gebruikt om de look en feel van de Zinf audio speler te veranderen.

FAT-bestanden worden hernoemd .ZIP-bestanden. Om de inhoud van een FAT-bestand te onderzoeken, kunt u deze ook rechtstreeks openen in een zip-decompressieprogramma, of de naam extensie ".Fat" wijzigen op ".Zip" en dubbelklikken op het.

Zinf staat voor "Zinf Is Not FreeA * p", omdat het gebaseerd was op de FreeAmp-audiospeler.

Hoe een bestand openen FAT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FAT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FAT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FAT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FAT openen

Andere problemen met een bestand FAT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FAT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FAT:

  • het gekozen bestand FAT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FAT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FAT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand