Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FAVORITEMETADATA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FAVORITEMETADATA. Als je het bestand wilt openen FAVORITEMETADATA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FAVORITEMETADATA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Transmit For Mac Login Data Format Panic

Wat is een bestand FAVORITEMETADATA?

Bestand gemaakt door Transmit FTP en SFTP software voor Mac. Hiermee slaat u favorieteninformatie op, die de inloggegevens van de afgelegen site specificeert. Opgeslagen in de ~ / Bibliotheek / Application Support / Transmit / Metadata / directory.

Als u favorieten wilt overbrengen, moet u een bestand .EXPORTEDFAVORITES gebruiken, niet de FAVORITEMETADATA-bestanden.

Hoe een bestand openen FAVORITEMETADATA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FAVORITEMETADATA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FAVORITEMETADATA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FAVORITEMETADATA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FAVORITEMETADATA openen

Andere problemen met een bestand FAVORITEMETADATA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FAVORITEMETADATA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FAVORITEMETADATA:

  • het gekozen bestand FAVORITEMETADATA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FAVORITEMETADATA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FAVORITEMETADATA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand