Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FAX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FAX. Als je het bestand wilt openen FAX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FAX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Fax File (generic Group 3 1bit Encoded Data) N/A

Wat is een bestand FAX?

Faxafbeelding van een fax ontvangen of aangemaakt met faxsoftware. Meestal opgeslagen in een. TIFF-formaat, dat door de meeste beeldweergaveprogramma's wordt herkend.

Hoe een bestand openen FAX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FAX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FAX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FAX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FAX openen

Andere problemen met een bestand FAX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FAX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FAX:

  • het gekozen bestand FAX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FAX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FAX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand