Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FB! Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FB!. Als je het bestand wilt openen FB!, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FB!

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FlashGet Incomplete Download FlashGet

Wat is een bestand FB!?

Tijdelijke bestand gemaakt door FlashGet, een download manager programma voor Windows. Opslaan de onvolledige inhoud van een bestand zoals het is gedownload. Beheerd automatisch door de software en kan gebruikt worden om onvolledige downloads te hervatten.

FlashGet voegt automatisch de ".Fb!" Toe. uitbreiding naar een bestand dat wordt gedownload. Bijvoorbeeld, als u een .AVI-bestand downloadt, slaat de software het bestand op met de verbinding ".Avi.Fb!" uitbreiding. Wanneer de download is voltooid, verwijdert FlashGet de ".Fb!" uitbreiding. Deze conventie wordt ook gebruikt in andere download manager applicaties, zoals BitTorrent (.! BT bestanden) en BitComet (.BC! Files).

Zelfs als een download onvolledig is, kan u de inhoud van het bestand handmatig bekijken door de ".Fb!" Te verwijderen. uitbreiding en opening van het bestand. Resultaten zullen echter verschillen omdat het bestand geen volledige gegevens bevat.

Hoe een bestand openen FB!?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FB! niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FB! lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FB! associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FB! openen

Andere problemen met een bestand FB!

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FB! bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FB!:

  • het gekozen bestand FB! is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FB! met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FB! bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand