Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FB2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FB2. Als je het bestand wilt openen FB2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FB2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FictionBook EBook Format FictionBook

Wat is een bestand FB2?

Een FB2-bestand is een FictionBook 2.0-bestand opgeslagen in een e-boekformaat dat is ontwikkeld in Rusland. Het bevat XML die elk element van het boek beschrijft en is voornamelijk bedoeld voor fictieve literatuur. FB2-bestanden kunnen worden bekeken door verschillende eBook-lezers voor Windows, Unix en Pocket PC.

Het FB2-bestandsformaat specificeert de structuur van het eBook in plaats van het uiterlijk. Dit maakt het handig om te converteren naar andere formaten. Het formaat bevat eenvoudige semantische opmaak, metadata-inbedding, unicode en inline-opmaak.

Hoe een bestand openen FB2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FB2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FB2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FB2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FB2 openen

Andere problemen met een bestand FB2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FB2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FB2:

  • het gekozen bestand FB2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FB2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FB2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies FB2
FB2 naar MOBIFB2 naar AZW3FB2 naar EPUBFB2 naar HTMLZFB2 naar LITFB2 naar LRFFB2 naar PMLZFB2 naar RBFB2 naar TXT