Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FBC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FBC. Als je het bestand wilt openen FBC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FBC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Family Tree Compressed Backup Format Ancestry.com

Wat is een bestand FBC?

Gecomprimeerde back-up van een stamboom (.FTM) bestand gemaakt met Family Tree Maker voor DOS. Gecreëerd als een back-up indien het originele stamstructuurbestand verloren of beschadigd is. Kan worden hersteld door 'File & rarr.Restore From Backup' te selecteren in Family Tree Maker.

Family Tree Maker voor DOS maakt gebruik van de extensie ".Fbc", terwijl Family Tree Maker voor Windows back-ups als .FBK-bestanden opslaat. Family Tree Maker versie 16 of eerder kan FBC bestanden openen.

Hoe een bestand openen FBC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FBC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FBC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FBC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FBC openen

Andere problemen met een bestand FBC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FBC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FBC:

  • het gekozen bestand FBC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FBC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FBC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand