Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FBK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FBK. Als je het bestand wilt openen FBK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FBK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Dynamics NAV Backup Format Microsoft

Wat is een bestand FBK?

Back-up van een database gemaakt met Microsoft Dynamics NAV. Bevat financiële gegevens die worden gebruikt voor bedrijfsvoering en analyse. Kan gebruikt worden om gegevens te herstellen als het primaire database (.FDB) bestand beschadigd raakt of wordt verwijderd.

Microsoft Dynamics NAV werd eerder Microsoft Navision genoemd.

Hoe een bestand openen FBK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FBK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FBK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FBK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FBK openen

Andere problemen met een bestand FBK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FBK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FBK:

  • het gekozen bestand FBK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FBK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FBK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand