Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FBP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FBP. Als je het bestand wilt openen FBP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FBP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
WxFormBuilder Project Format wxFormBuilder

Wat is een bestand FBP?

Projectbestand voor wxFormBuilder, een snelle applicatie ontwikkeling (RAD) tool voor wxWidgets. Bevat een grafische gebruikersinterface (GUI) voor het maken van formulieren op basis van het wxWidgets-kader.

Het FBP-bestand is het centrale wxFormBuilder ontwikkelingsbestand dat projectinstellingen bevat en verwijzingen naar andere bestanden die door het project worden gebruikt.

Hoe een bestand openen FBP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FBP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FBP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FBP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FBP openen

Andere problemen met een bestand FBP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FBP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FBP:

  • het gekozen bestand FBP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FBP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FBP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand