Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FBR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FBR. Als je het bestand wilt openen FBR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FBR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BB FlashBack Recorded Video Format Blueberry

Wat is een bestand FBR?

Video gemaakt met BB FlashBack schermopnameprogramma. Bevat de gebeurtenissen op het scherm en kan worden gecombineerd met tekstgeluid en afbeeldingen die door de gebruiker zijn toegevoegd. Typisch gebruikt voor het maken van software demo's, tutorials, trainingsmateriaal.

FBR-bestanden worden gemaakt met het BB FlashBack-schermrecorderprogramma en kunnen afgespeeld worden met de BB FlashBack Free Player.

Hoe een bestand openen FBR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FBR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FBR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FBR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FBR openen

Andere problemen met een bestand FBR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FBR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FBR:

  • het gekozen bestand FBR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FBR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FBR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies FBR
FBR naar FLVFBR naar AVI