Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FBT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FBT. Als je het bestand wilt openen FBT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FBT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ABBYY FineReader Document Options Format ABBYY

Wat is een bestand FBT?

Bestand gebruikt door ABBYY FineReader, een programma dat OCR-technologie gebruikt om afbeeldingen en andere documenten om te zetten in zoekbare tekstdocumenten. Sla gebruikerspatronen en taalinformatie op die de software helpen bij het herkennen van tekst.

FBT-bestanden kunnen worden geladen in ABBYY FineReader door deze stappen te volgen: Kies Tools & rarr. Opties in het toepassingsmenu. Selecteer het tabblad Lees. Klik op de knop Load from File .... Om gebruikerspatronen en talen op een FBT-bestand op te slaan, selecteer de knop Save to File ... op het tabblad Lees.

Hoe een bestand openen FBT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FBT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FBT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FBT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FBT openen

Andere problemen met een bestand FBT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FBT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FBT:

  • het gekozen bestand FBT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FBT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FBT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand