Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FBU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FBU. Als je het bestand wilt openen FBU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FBU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FEBE Firefox Add-in ZIP Format FEBE

Wat is een bestand FBU?

Inzameling van Firefox-extensies en andere gegevens, ondersteund door FEBE, een Firefox-back-upprogramma. Mag extensies, thema's, bladwijzers, voorkeuren en gebruikerscookies bevatten. Kan extensies opslaan als een enkel .XPI-bestand, dat kan worden gebruikt om Firefox-instellingen op meerdere computers te synchroniseren.

FEBE staat voor "Firefox Environment Backup Extension."

Hoe een bestand openen FBU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FBU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FBU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FBU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FBU openen

Andere problemen met een bestand FBU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FBU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FBU:

  • het gekozen bestand FBU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FBU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FBU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand