Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FBX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FBX. Als je het bestand wilt openen FBX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FBX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk FBX Interchange Format Autodesk

Wat is een bestand FBX?

2D- of 3D-tekening opgeslagen in het Autodesk FBX-formaat. Behoudt de volledige getrouwheid en functionaliteit van het originele bestand en kan worden gemanipuleerd door meerdere programma's. Gebruikt om interoperabiliteit tussen 3D-applicaties te creëren.

FBX-bestanden kunnen worden geconverteerd vanuit .OBJ, .DXF, .3DS en .DAE (COLLADA) formaten met behulp van het gratis FBX-conversieprogramma.

Hoe een bestand openen FBX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FBX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FBX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FBX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FBX openen

Andere problemen met een bestand FBX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FBX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FBX:

  • het gekozen bestand FBX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FBX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FBX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand