Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FBZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FBZ. Als je het bestand wilt openen FBZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FBZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BB FlashBack Screen Record Format Blueberry

Wat is een bestand FBZ?

Film gemaakt met BB FlashBack, een schermrecorderprogramma voor Windows. Bevat de gebeurtenissen op het scherm tijdens opname en kan worden gecombineerd met andere inhoud die door de gebruiker is toegevoegd.

FBZ-bestanden lijken op .FBR-bestanden, maar zijn gemaakt met TestAssistant 1.4.5 en eerder. Ze omvatten pc-informatie, die een optie voor de gebruiker kan selecteren. TestAssistant 1.5 en later slaat alle bestanden op met een ".Fbr" extensie.

Net als FBR-bestanden kunnen FBZ-bestanden worden gespeeld met BB FlashBack Free Player

Hoe een bestand openen FBZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FBZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FBZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FBZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FBZ openen

Andere problemen met een bestand FBZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FBZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FBZ:

  • het gekozen bestand FBZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FBZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FBZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand