Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FCC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FCC. Als je het bestand wilt openen FCC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FCC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
SiteMinder Forms Credential Collector Format Netegrity

Wat is een bestand FCC?

Bevat authenticatie instellingen voor het aanmelden bij een gebruiker op de Netegrity SiteMinder Policy Server. Geschreven in een eenvoudige opmaaktaal die HTML en enkele aangepaste notatie bevat.

Het FCC-verificatiebestand wordt typisch 'login.Fcc' genoemd en bevindt zich op 'http: //webserververname/siteminderagent/forms/login.Fcc.'

Hoe een bestand openen FCC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FCC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FCC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FCC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FCC openen

Andere problemen met een bestand FCC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FCC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FCC:

  • het gekozen bestand FCC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FCC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FCC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand