Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FCGI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FCGI. Als je het bestand wilt openen FCGI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FCGI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FastCGI Script Format FastCGI

Wat is een bestand FCGI?

Broncode bestand geschreven voor FastCGI (FCGI), een uitbreiding van de CGI-standaard die wordt gebruikt voor meer robuuste afhandeling van verzoeken van de webserver. Wordt geschreven in een van de vele ondersteunende talen maar vaak in Perl geschreven, en bevat dus zowel Perl code en code van de FastCGI API.

De FastCGI-interface bevat ondersteuning voor gedistribueerde computing, zodat webverzoeken kunnen worden geladen op meerdere servers. Het omvat ook ondersteuning voor authenticatie en toegangsrollen.

FastCGI wordt ondersteund door vele webservers native of via webserver extensies.

Hoe een bestand openen FCGI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FCGI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FCGI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FCGI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FCGI openen

Andere problemen met een bestand FCGI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FCGI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FCGI:

  • het gekozen bestand FCGI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FCGI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FCGI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand