Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FCP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FCP. Als je het bestand wilt openen FCP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FCP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Final Cut Pro Project Format Apple

Wat is een bestand FCP?

Video-bewerkingsproject dat is gemaakt met Apple Final Cut Pro of Final Cut Express. Bevat video- en audioclips georganiseerd in tracks met behulp van een filmtijdlijn. Kan visuele effecten, overgangen, tekstoverlays en dvd-hoofdstukmarkeringen bevatten.

FCP-bestanden kunnen worden uitgevoerd als standalone films in QuickTime (. MOV), MPEG (.MPG) of andere formaten. Final Cut-projecten kunnen ook worden uitgevoerd naar DVD Studio Pro voor dvd-creatie.

Hoe een bestand openen FCP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FCP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FCP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FCP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FCP openen

Andere problemen met een bestand FCP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FCP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FCP:

  • het gekozen bestand FCP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FCP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FCP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand