Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FCPROJECT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FCPROJECT. Als je het bestand wilt openen FCPROJECT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FCPROJECT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Final Cut Pro X Project Format Apple

Wat is een bestand FCPROJECT?

Video project gemaakt door Final Cut Pro X (FCPX), een videobewerkingsprogramma. Hiermee slaat u een tijdlijn van film- en audioclips, overgangen, effecten en andere bewerkingsinformatie op. Kan worden geëxporteerd en gecomprimeerd tot een verscheidenheid van definitieve videoformaten met behulp van Compressor, een add-on kit voor FCPX.

Final Cut Pro X-projecten worden opgeslagen in de ~ / Movies / Final Cut Projects / standaard. Projectgebeurtenissen (video asset files) worden opgeslagen in een aparte map genaamd ~ / Movies / Final Cut Events /.

Final Cut Pro-projecten van eerdere versies (.FCP-bestanden) kunnen niet worden geïmporteerd in Final Cut Pro X-projecten. IMovie-projecten kunnen echter geïmporteerd worden (.RCPROJECT-bestanden).

Hoe een bestand openen FCPROJECT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FCPROJECT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FCPROJECT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FCPROJECT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FCPROJECT openen

Andere problemen met een bestand FCPROJECT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FCPROJECT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FCPROJECT:

  • het gekozen bestand FCPROJECT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FCPROJECT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FCPROJECT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand