Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FCT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FCT. Als je het bestand wilt openen FCT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FCT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FolderClone Task List Format Salty Brine Software

Wat is een bestand FCT?

Bestand gemaakt door FolderClone, een programma dat wordt gebruikt voor back-up, synchronisatie en replicatie van bestanden. Hiermee slaat u een lijst op van synchronisatie- of replicatietaken, die elk handmatig of op een geplande basis kunnen worden uitgevoerd.

FCT-bestanden kunnen gebruikers verschillende sets synchronisatie taken opslaan. Een taaklijst kan bijvoorbeeld een backup maken van bestanden op een extern USB-station, terwijl een andere bestand een kopie van een bestand kopieert naar een reserve-locatie op de lokale vaste schijf.

FCT-bestanden opslaan taakopties in een tekstformaat en kunnen met elke tekstverwerker bekeken worden.

Hoe een bestand openen FCT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FCT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FCT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FCT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FCT openen

Andere problemen met een bestand FCT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FCT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FCT:

  • het gekozen bestand FCT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FCT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FCT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand