Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FDA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FDA. Als je het bestand wilt openen FDA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FDA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Warhammer 40,000 Audio Format Relic Entertainment

Wat is een bestand FDA?

Audio bestand gebruikt door WarHammer 40.000: Dawn of War (DoW), een real-time strategie spel. Kan een geluidseffect bevatten of de achtergrondmuziek die tijdens het spel wordt afgespeeld. Opgeslagen in .SGA-bestanden, welke zijn de spelarchieven die voor DoW worden gebruikt.

FDA-bestanden kunnen worden omgezet in .AIFC-bestanden met fda2aifc.Exe.

Hoe een bestand openen FDA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FDA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FDA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FDA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FDA openen

Andere problemen met een bestand FDA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FDA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FDA:

  • het gekozen bestand FDA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FDA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FDA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand