Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FDD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FDD. Als je het bestand wilt openen FDD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FDD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Parallels Virtual Machine Floppy Disk Drive Image Parallels

Wat is een bestand FDD?

Bestand gebruikt door Parallels Desktop, een programma dat wordt gebruikt om Windows op Mac computers te draaien. Bevat een diskette-afbeelding waarmee gebruikers virtuele diskettes kunnen laden zonder een daadwerkelijke floppy disk drive.

FDD-bestanden worden geladen door de virtuele machine Parallels Desktop (VM), en worden hetzelfde behandeld als fysieke diskettes.

Hoe een bestand openen FDD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FDD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FDD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FDD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FDD openen

Andere problemen met een bestand FDD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FDD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FDD:

  • het gekozen bestand FDD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FDD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FDD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand